Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата

...
Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата
Коментари Харесай

Новият сезон на Един за друг започва с голяма изненада

Истинска обич, позитивни страсти, само че и тествания за силата на възприятията чакат феновете на NOVA тази пролет с четвъртия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир  " Един за различен “. 

Незабравимо премеждие чака новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на връзките си, с цел да потвърдят, че дружно са непобедими. За сполучливото осъществяване на задачата още веднъж ще следи чаровният водещ с неподражаемо възприятие за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е самичък, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и прелестната му брачна половинка Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, с цел да убедят, че любовта е над всичко.

" Зрителите не са виждали толкоз доста обич. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият образец, че силата на възприятията може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте огромни изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA “, показа водещият на предаването Емо Чолаков.

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е голям и тази година. В атрактивния каст влизат повече от завладяващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат фамилен стаж, само че и с огромно предпочитание за рискови прекарвания. Те ще тестват освен какъв брой добре се познават, само че и дали имат нужните физически и душевен качества, които могат да им обезпечат успеха – адаптивност, креативност, прозорливост, експедитивност и мощ. Това, което сплотява всички, е същинската обич, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са основани един за различен.

В първия сезон на формата " Един за различен “ две двойки си завоюваха успеха - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво взеха решение да споделят премията си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от обичаното фамилно предаване последни си потеглиха Симона и Борислав.

Кои ще бъдат новите кандидати за наградата и на какво ще бъдат подготвени, с цел да покажат любовта си един към различен?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР